Decorateursvernis

binnen
buiten
water bestendig
vlek bestendig
krasvast
snel drogend
U V
wanneer droog = voedsel veilig

Binnen en buiten, sneldrogend, waterbestendig, vlekbestendig, slijtvast, microporeus, UV filter bescherming
binnen houtwerk • stof • schilderwerk • behangpapier • gips • sierpleister• stucwerk • muurschilderingen • decoratieve effecten • latex •spack • lijstwerk

Een unieke, kleurloze watergedragen Nano- acryl blanke lak die nanotechnologie gebruikt om een breed scala aan decoratieve oppervlakken te beschermen – schilderwerk, behangpapier, stof, hout en sierpleisterwerk.

hoogglans voor een glanzende afwerking, zijdeglans voor diepte en een zachte glans, extra mat voor een volledig glansvrij oppervlak Waterbestendig, vlekbestendig, hittebestendig en dampdoorlatend.

Om behangpapier, acrylverf / latex, muurverven, gips, stoffen, decoratieve technieken af te dichten en te beschermen,
UV-beschermende filters – absorberen schadelijke UV-straling, bieden weerstand tegen vervagen van kleuren, oppervlaktestabiliteit en bescherming tegen weersinvloeden.
Vochtregulerend de speciale microporeuze structuur, is bestand tegen binnendringend water. Het waterafstotende oppervlak is zeer duurzaam. De structuur laat het afgewerkte oppervlak ademen. De minuscule microporiën weren schimmel en andere luchtverontreinigende stoffen af, terwijl lucht erdoorheen gaat, waardoor het decor wordt beschermd tegen algen, meeldauw en schimmels.
Biocide boost – het afgewerkte oppervlak blijft vrij van schimmels, algen en schimmels. Binnenkant en buitenkant.
Sneldrogend.

VOORBEREIDING
De ondergrond moet schoon en vrij zijn van vet, was of politoersel

TOEPASSING
Hoogglans of zijdeglans: Breng 2-3 lagen aan.
Extra mat: breng 1-2 lagen aan.
Verdun 10% met water om poreuze oppervlakken te gronden.
Bij voorkeur door gebruik te maken van synthetische kwast van goede kwaliteit, of door conventionele spray of HVLP
Verfrollen worden niet aanbevolen, luchtbelletjes kunnen voorkomen. Goed roeren. Als er visogen optreden, wrijf dan op het getroffen oppervlak met een vochtige doek om de oppervlaktespanning te breken en breng het opnieuw aan. Waar een matte afwerking met een hoge beschermingsgraad vereist is. Hoogglans / zijdeglans aanbrengen en afwerken met een dunne laag extra mat.

VOORZICHTIGHEID
Probeer altijd uit op een testvlak alvorens met werkzaamheden te beginnen. Het uiterlijk kan variëren afhankelijk van de kleur en het type hout en het aantal lagen. Niet aanbrengen op niet-uitgeharde olieverven.
Breng extra matte afwerking spaarzaam aan en verdeel goed uit met de kwast, te dikke lagen kan verneveling tot gevolg hebben.
Test een extra matte afwerking uit op donkere kleuren.
Test een extra matte afwerking uit op behangpapier voor de hechting.
Het gebruik van deze Vernis op acrylverf kan de onderlagen aantasten en vlekken doen ontstaan. die anders niet zichtbaar zouden zijn. Doe eerst een test. Niet aanbrengen op niet-uitgeharde oliën.

VERBRUIK
Ong. 15-20 m2 per liter.

OPRUIMEN
Alle gebruikte apparatuur kan worden gereinigd met zeep en water voordat de decorateursvernis opdroogt. Veeg overtollige oppervlakken af met een vochtige doek. Eens uitgehard hebben we een verfafbijtmiddel nodig om ze te verwijderen.

FILM EIGENSCHAPPEN
Droge film: hoogglans, zijdeglans, extra mat
Droogtijd: 1 tot 2 uur bij 20 ° C
Lage temperatuur / hoge luchtvochtigheid hebben invloed op droogtijd. Uithardingstijd: tot 5 dagen @ 20 ° C
Overschildertijd: tot 2 uur bij 20 ° C
Hardheid: duurzaam
Geen brandgevaar Voor of tijdens gebruik, of in uitgeharde toestand. Bestand tegen: UV, water, schimmel en slijtage.
Verpakking
Plastic verpakkingen van 500 ml, 1 liter en 4 liter

OPSLAG
Bewaar in ongeopende containers op een koele, droge plaats uit direct zonlicht. GEZONDHEIDSVEILIGHEID EN HET MILIEU

Niet gevaarlijk. Zorg voor goede ventilatie. Buiten bereik van kinderen houden. Contact met de ogen – onmiddellijk reingen met warm water. Verwijder overtollig gereedschap en mengvaten voor het schoon maken in warm zeepwater. Leeg containers niet in afvoeren of waterlopen werpen.
De informatie die hier wordt verstrekt, is naar onze beste weten nauwkeurig. Aangezien omstandigheden en methoden buiten onze controle vallen, wordt er geen garantie uitgesproken of geïmpliceerd. U wordt geadviseerd om vóór gebruik de geschiktheid van het product op een testgebied te beoordelen

Geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk.

De hiervoor vermelde informatie is correct volgens onze vaststellingen. Omdat omstandigheden en toepassingen niet door ons gecontroleerd kunnen worden, kunnen wij geen enkele waarborg geven. Wij raden u aan de geschiktheid van het product te proberen op een test-zone alvorens te starten met de eigenlijke toepassing.