Verftechnieken

Polyvine heeft voor een enorme ontwikkeling gezorgd in de decoratieve verfindustrie door de enige acryl glaceerverven en effectverven te ontwikkelen met een even lange werktijd als de traditionele oliepatines.

Classico Verftechnieken

Classico is een transparante acryl glaceerverf, die gekleurd moet worden met een acryl- of latexverf. De gekleurde acryl glaceerverf of effectverf wordt op de geverfde ondergrond aangebracht waarna men in de natte patine verschillende decoratieve effecten kan realiseren. De Classico droogt op tot een duurzame afwerking die niet vergeelt of veroudert. Classico is uniek vermits hij tot 1 uur werktijd biedt.

Verpakking : 100ml, 500ml ,1 L, 4 L.
Verbruik : 10-20 m²/liter

Patino Verftechnieken

Patino is een heldere, kleurloze acryl glaceerverf voor decoratieve verftechnieken. Door op te kleuren met de Polyvine pigmenten bekomt men een transparante, gekleurde effectverf. Patino wordt op de geverfde ondergrond aangebracht, waarna men in deze patine gedurende ongeveer een uur verschillende decoratieve verftechnieken kan toepassen. De Patino droogt tot een duurzame, water-bestendige afwerking die niet vergeelt of veroudert.
Patino is uniek vermits u tot
1 uur werktijd hebt. 

Verpakking : 100ml, 500ml, 1L, 4 L
Verbruik : 10-20 m²/liter.